top of page
מחפשים פתרון מעולה לארוחת ערב קיץ קלילה וטעימה?
המתכון משלב את העדינות של פילה הסלמון עם טעמים מרעננים וטריים של מנגו ונענע.
הוא פשוט להכנה ומתאים לארוחות ראשונות או כדי להפתיע את האורחים באירועים מיוחדים.

במידה ועברו 20 דקות מערבוב התחמיץ עם הרכיבים יש לערבב שוב תחמיץ ואז להגיש
טיפ!
מצרכים
מצרכים:
200 גרם פילה סלמון ללא עור
מנגו חתוך לקוביות (עדיפות לסוג ללא סיבים כמו מאיה)
בצל סגול
כוסברה
מספר גבעולי נענע
5 צנוניות
חופן עגבניות שרי
חצי פלפל צהוב
פלפל ירוק חריף
גרידת קליפת לימון
לרוטב:
שתי כפות שמן זית
לימון סחוט טרי
ג׳ינג׳ר מגורד
מעט מעט שמן שומשום
מלח גס
אופן הכנה
חותכים לקוביות קטנות את הדג, את הפלפל הצהוב, הבצל ואת המנגו,
קוצצים דק את עשבי התיבול,
פורסים את הצנוניות דק,
את עגבניות השרי חוצים לרבעים,
מוסיפים מעט גרידת לימון ופלפל חריף פרוס דק לפי הטעם.
20 דקות לפני ההגשה מערבבים את הרוטב עם הסלט ומגישים
bottom of page