ישנם הרבה מתכונים מסתובבים אונליין, עברתי על הרבה מהם, יצרתי מתכון שמשלב את הטוב מכל אחד, התוצאה מושלמת!

מומלץ לפזר מעט מלח גס על כל עוגיה לפני האפייה, זה ייתן ניגוד טעמים ממכר בפה
טיפ!
מצרכים
200 גרם חמאה
80 גרם סוכר דמררה
80 גרם סוכר חום דביק
ביצה
כפית וחצי תמצית וניל
חצי כוס (70 גרם) קקאו אורגני (אם אין ניתן להשתמש ברגיל)
כוס קמח לבן
כוס קמח טיפו 1 (אם אין ניתן להשתמש בקמח אחיד)
כפית סודה לשתיה
100 גרם פצפוצי שוקולד לבן
100 גרם פצפוצי שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב חתוך לקוביות קטנות
חצי כפית מלח
אופן הכנה
לקבלת טעם עשיר אנו ממיסים את החמאה על אש נמוכה עד שמוצקי החלב נפרדים ומתקבל ריח אגוזי קרמלי כזה בבית, לשים לב לא לשרוף את החמאה. מניחים 20 דקות לצינון. אל החמאה מוסיפים את הסוכר, הביצה והוניל, מערבבים היטב. את היבשים מערבבים לחוד - הקמח, הקקאו, סודה לשתיה והמלח. לאחר מכן מוסיפים את היבשים את הבלילה, ערבוב רק עד לאיחוד - אין ללוש הרבה. מוסיפים את שבבי השוקולד ושולחים למקרר לשעתיים או ללילה. לאחר הקירור - מחממים תנור 160 מעלות טורבו, מסדרים על תבנית עם נייר אפיה כדורים בגודל כדור פינג פונג, מועכים את העוגיה לעובי של 1 ס״מ בערך. שמים לב לרווחים בין הכדורים כי הם מתרחבים באפיה. אופים על 160 מעלות ל 12 דקות (תלוי בחום התנור שלכם - אתם מכירים אותו הכי טוב) מוציאים לצינון - בשלב זה הן תהיינה רכות וזה בסדר. מעבירים לכלי אטום ונדהמים כמה מהר הן נגמרות :)