top of page
דמיינו לעצמכם את יום שישי בבוקר,
כל הבית בניקיונות ובישולים ופתאום, הכל מוצף בריח כמו במאפייה משולב עם ריח של פסטו נדיר..
אין כמו חלה קרנצ'ית מבחוץ, רכה מבפנים עם ניחוח של פסטו טעים.
הנה מתכון לחלת פסטו שתפיץ ריח משגע ותעורר לכם את בלוטות הטעם.
תזהרו, זה ממכר!

לצבע שחום זהוב יש למרוח ביצה טרופה עם מעט מים ומלח, פעם בתחילת ההתפחה ופעם בסיום ההתפחה
טיפ!
מצרכים
לחלה:
500 גרם קמח לבן
כף שמריםֿ
4 כפות סוכר
כפית מלח
5 כפות שמן
כוס וחצי מים פושרים.
לקרם פסטו:
צרור בזיליקוםֿ
כוס שמן זית
5 שיני שום
חצי כוס פרמזן מגוררת
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן הכנה
לשים את כל חומרי הבצק,
רצוי לשים מים קרים וללוש 10 דקות לפחות.
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות טורבו.
מתפיחים עד הכפלת נפח, מוציאים אוויר, מחלקים לשלושה כדורים. כל כדור מרדדים למלבן,
מורחים באמצע קרם פסטו ומגלגלים לחבל.
קולעים לחלה וממתינים להתפחה נוספת. כשהחלה תפוחה לגמרי, מורחים בביצה טרופה עם מעט מלח, מפזרים שומשום / פרג מלמעלה.
bottom of page